Over Ons

Benieuwd wie de gezichten zijn achter VleeselijkLekker.nl?

duco-en-cor

Links Duco, rechts Cor

Twee vrienden die gezelligheid hoog in het vaandel hebben staan. Die graag de gezelligheid opzoeken met vrienden en familie. Soms zomaar, en vaak vanwege aangelegenheden zoals verjaardagen, evenementen of bij lekker weer.

Met een achtergrond in de etenswaar sector, logistieke sector en jaren ondernemerservaring zijn wij dit bedrijf gestart om in te spelen op een behoefte die wij hebben en overeenkomstig is met de markt.

Lekker eten is volgens ons een belangrijk onderdeel van gezelligheid. Helemaal als het topkwaliteit producten zijn, die betaalbaar zijn én voorradig zijn (en blijven).

Drie items die samen te vatten zijn in een behoefte waar wij op in willen spelen wetende dat er meer mensen zijn die onze behoefte delen.

Wij richten ons op de BBQ en Gourmet.
De kern van onze activiteiten zijn: het aanbieden van slagerskwaliteit producten, voor concurrerende prijzen, met bestelgarantie en onze thuisbezorg service

Helemaal fijn vinden wij het als je dagelijks kunt genieten van slagerskwaliteit producten voor betaalbare prijzen. Om die reden zijn onze producten ook voor de dagelijkse (avond)maaltijd te bestellen.

Geniet van slagerskwaliteit producten voor concurrerende prijzen.

Krijgt u het mooie weer in de smiezen, dan wordt het tijd voor onze  spiezen.

Heb je verdere vragen? Neem vooral contact met ons op.
Wij staan klaar om je vragen te beantwoorden én om je te adviseren; binnen 24 uur.

Namens VleeselijkLekker.nl,

Geniet ervan,

Cor & Duco