Catering bestellen?

De ene keer wil je alles tot in de puntjes verzorgd hebben. Een andere keer wil je graag je eigen inbreng gecombineerd hebben met de onze. Bij ons is veel mogelijk. Dit doen wij in goed overleg. We zijn dan ook flexibel.

Vanwege de grote diversiteit aan mogelijkheden kunnen wij niet al onze menu's, producten en diensten weergeven. Om het overzichtelijk te houden vind je hier een groot deel uit de diverse mogelijkheden. Op basis van jouw wensen proberen wij tot een juiste invulling te komen welke wij middels een offerte aan je sturen.

Daarom adviseren wij om contact met ons op te nemen voor een passend voorstel.

Wat kun je aan eten verwachten?

VleeselijkLekker vlees en vis producten

Vlees, vis en vegetarisch

Diverse soorten vlees, vis en vegetarische producten leveren wij. Van lekkere eenvoudige producten zoals Angus hamburgers, kipdijsate, sappige bbqworsten en spareribs tot en met exclusieve producten zoals lamskotelet, biefstuk, eendenborst en meer. Ook hebben we diverse soorten vis waaronder de hardlopers gambaspies, witvis met kruiden en zalm met kruiden. Ook hebben we vele vegetarische producten.

Diverse soorten brood en smeersels

Verschillende soorten brood zijn mogelijk als sidedish evenals de bijbehorende smeersels. Van eenvoudig zoals rustiek stokbrood met kruidenboter tot luxe zoals foccacia, meergranen baquette en ciabatta met kruiden roomkaas, aioli, tappenade en meer.

VleeselijkLekker - Stokbrood en smeersels
VleeselijkLekker salades

Diverse salades

Voor de vitamientjes serveren we salades. Van standaard waaronder gemengde salade, kipkerrie salade, zalmsalade of fruitsalade tot luxe zoals rundvleessalade, koude pasta, vissalade, couscoussalade en meer.

Krijg je het mooie weer in de smiezen, dan wordt het tijd voor onze Angus burgers en spiezen.

VleeselijkLekker - Aankleding en verzorging

Aankleding en verzorging

Qua aankleding en verzorging kunnen wij aan vele behoeftes voldoen. We kunnen borden met bestek leveren evenals glazen en ander servies. Ook kunnen wij statafels verzorgen, eettafels, tenten, dranken, muziek en nog veel meer. Denk hierbij ook aan het inhuren van entertainment voor de kinderen bijvoorbeeld zoals springkussens.

VleeselijkLekker - Verzorgd en hygiënisch

Het minimaal aantal personen

Vanaf 10 personen kun je catering bij ons bestellen. Wij zijn niet gebonden aan een maximaal aantal personen. Hierdoor kunnen we alle producten die je wenst afstemmen op het aantal gasten welke je uitnodigt. Onder de tien personen adviseren wij om toch contact met ons op te nemen om de mogelijkheden te bekijken.

VleeselijkLekker - kok

Maak gebruik van onze koks

Maak het jezelf extra makkelijk en beschik over de mogelijkheid om één van onze koks in te huren met barbecue en gas. Afhankelijk van het aantal gasten adviseren wij mogelijk meerdere koks en/of barbecues met gas. Wil je zelf barbecuen? Geen punt, dan leveren wij alles wat je nodig hebt bij je af en halen we het ook weer op.

%

Kwaliteit

Geniet van slagerskwaliteit producten, ambachtelijke salades, stokbrood en sauzen.

%

Tevredenheid

Gegarandeerd tevreden gasten die heerlijk gegeten hebben.

%

Flexibiliteit

Wij passen ons volledig aan aan jouw wensen.