Catering bestellen?

De ene keer wil je alles tot in de puntjes verzorgd hebben. Een andere keer wil je graag je eigen inbreng gecombineerd hebben met de onze. Bij ons is letterlijk van alles mogelijk. Dit doen wij in goed overleg.
Bekijk hier onze opdrachten en cateringmenu's.

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op.

Cateringmenu

Vanwege de grote diversiteit aan mogelijkheden kunnen wij niet al onze menu's, producten en diensten weergeven. Om het overzichtelijk te houden vind je hier groot deel uit de diverse mogelijkheden. Op basis van jouw wensen proberen wij tot een juiste invulling te komen.

Daarom adviseren wij om contact met ons op te nemen voor een passend voorstel.

Cateringmenu vlees-vis-vega

Diverse soorten vlees, vis en vegetarische producten leveren wij. Van lekkere eenvoudige producten zoals hamburgers, kipsate, bbqworsten en spareribs tot en met exclusieve producten zoals lamskotelet, biefstuk, eendenborst en meer.

Cateringmenu Brood

Verschillende soorten brood zijn mogelijk als sidedish evenals de bijbehorende smeersels. Van eenvoudig zoals stokbrood met kruidenboter tot luxe zoals foccacia, meergranen baquette en ciabatta met kruiden roomkaas, aioli, tappenade en meer.

Cateringmenu Salade

Voor de vitamientjes zijn de salades. Van standaard waaronder gemengde salade, kipkerrie salade, zalmsalade tot en met luxe zoals rundvleessalade, koude pasta, vissalade, couscoussalade en meer.

Cateringmenu Borden

Qua aankleding en verzorging kunnen wij aan vele behoeftes voldoen. We kunnen borden met bestek leveren, zowel plastic als servies. Ook kunnen wij statafels verzorgen, eettafels, tenten, dranken, muziek en nog veel meer. Denk hierbij ook aan het inhuren van entertainment voor de kinderen bijvoorbeeld.

Cateringmenu aantal personen

Vanaf 10 personen kun je catering bij ons bestellen. Wij zijn niet gebonden aan een maximaal aantal personen. Hierdoor kunnen we alle producten die je wenst afstemmen op het aantal gasten welke je uitnodigt. Onder de tien personen adviseren wij om vlees te bestellen uit onze winkel wat wij thuis komen bezorgen bij je.

Cateringmenu kok

Maak het jezelf extra makkelijk en beschik over de mogelijkheid om één van onze koks in te huren met barbecue. Afhankelijk van het aantal gasten adviseren wij mogelijk meerdere koks en/of barbecues.

Krijg je het mooie weer in de smiezen, dan wordt het tijd voor onze Angus burgers en spiezen. Bestel hier je eigen BBQ producten.

Cateringopdrachten

Hier vind je verschillende opdrachten waar wij de catering hebben verzorgd. Op basis van de wensen van de klant hebben wij hier invulling aan gegeven. Van compleet verzorgd inclusief aankleding tot eenvoudig waarbij zelfs in sommige gevallen alle voorzieningen al getroffen waren en wij alleen het eten verzorgde met kok. Alles is dus mogelijk in goed onderling overleg. 

BedrijfsBBQ
BedrijfsBBQ
BedrijfsBBQ
BedrijfsBBQ
BedrijfsBBQ

BedrijfsBBQ

De wens van deze klant: een bedrijfsbbq. De klant verzorgde zelf de salades, stokbrood, smeersels en de sauzen. Wij verzorgde de bbq, het vlees, de koks én de gehele aankleding. Er werd zelfs een zanger geregeld door de klant die voor de nodige gezelligheid zorgde. Bij iedereen zat de stemming er goed in en daardoor volop genoten. Groepsgrootte: 20 personen.

Bedrijfsbbq
Bedrijfsbbq
Bedrijfsbbq
Bedrijfsbbq
Bedrijfsbbq

BedrijfsBBQ en verjaardag

De wens van deze klant: een bedrijfsbbq en surprise verjaardag. De jarige wist van niks! De klant verzorgde zelf de salades, stokbrood, smeersels,  sauzen en een deel van de aankleding. Wij verzorgde de partytent, bbq, het vlees en de kok. Een leuke samenwerking gericht op eigen inbreng van de klant, gecombineerd met onze kwaliteiten en diensten. Groepsgrootte: 23 personen.

BedrijfsBBQ
BedrijfsBBQ
BedrijfsBBQ
BedrijfsBBQ
BedrijfsBBQ
BedrijfsBBQ
BedrijfsBBQ

BedrijfsBBQ

De wens van deze klant: een compleet verzorgde en aangeklede bedrijfsbbq met muziek en voorziening voor de dranken. De klant wist dat onze expertise verder reikt dan alleen de verzorgde BBQ, daar wij jarenlange ervaring hebben in de evenementsector. Ook hielden wij rekening met enkele medewerkers die Halal vlees aten. Groepsgrootte: 80 personen.

Vrijgezellendag
Vrijgezellendag
Vrijgezellendag
Vrijgezellendag

Vrijgezellendag

De wens van deze klant: een deel van de aankleding verzorgen evenals het vlees, de bbq en de kok. De salades, stokbrood, smeersels, sauzen werden door de klant zelf geregeld. De DJ, geregeld door de klant en welke wij ook kunnen leveren, verzorgde de gezellige plaatjes. Groepsgrootte: 33 personen.

BedrijfsBBQ

BedrijfsBBQ

De wens van deze klant: genoeg te eten voor de harde werkers en ook nog eens compleet verzorgd. Prima, dan gaan wij dat regelen. We hebben extra vlees bereid, salades, sauzen, stokbrood en smeersels verzorgd evenals de bbq met kok. Het was een gezellige en informele sfeer met tevreden klanten die zeker nog eens terugkomen. Groepsgrootte: 20 personen.

Verjaardag
Verjaardag

Verjaardag

De wens van deze klant: de verjaardagen van het gezin vieren met een grote groep mensen onder het genot van een hapje en een drankje. De drank en aankleding werden verzorgd door de klant. Wij verzorgde de BBQ waar alles bij zat: vlees, salades, stokbrood, smeersels, sauzen én (op verzoek) een heerlijk broodje Angus hamburger. Groepsgrootte: 56 personen.

Vrienden en familiedag

Deze klant gaf een haringparty voor familie en vrienden. Voor de mensen die geen haring lusten, mochten wij de BBQ verzorgen. Zoals te zien is heeft de klant zelf overal aan gedacht. Zelfs deze bijzondere (en goede) BBQ stond voor ons klaar. Hoe leuk! Ook de tafels werden voor ons klaargezet. Een leuke samenwerking zoals wij dit graag zien. Groepsgrootte: 80 personen.

Vrijgezellendag BBQ
Vrijgezellendag BBQ
Vrijgezellendag BBQ

Vrijgezellendag

Deze klant wilde graag een BBQ zonder er naar om te hoeven kijken gezien de organisatie van een vrijgezellendag inspanning genoeg vraagt. De BBQ was onderdeel van de avondmaaltijd evenals leuke activiteiten ter vermaak. Een goede voorbereiding is het halve werk. De mannen hadden nog een lange avond te gaan. Hoe het afgelopen is weten we niet... 🙂 Groepsgrootte: 18 personen.

BuurtBBQ
BuurtBBQ
BuurtBBQ
BuurtBBQ
BuurtBBQ

BuurtBBQ

De wens van deze klant: een buurtBBQ met voldoende variatie in vlees en toch scherp geprijst. De klant regelde zelf de gehele aankleding. Wij hoefden alleen het vlees, de bbq met kok te verzorgen. Door goed overleg en het afstemmen van de juiste hoeveelheden is de buurtBBQ goed bevallen. Groepsgrootte: 44 personen.