Cateringopdrachten

Hier vind je een greep uit onze verschillende opdrachten waar wij de catering hebben mogen verzorgen. Afhankelijk van de wensen van onze klanten, hebben wij invulling gegeven aan deze evenementen.

Van compleet verzorgd inclusief aankleding tot eenvoudig waarbij zelfs in sommige gevallen alle voorzieningen al getroffen waren en wij alleen het diner verzorgden met kok. Er is veel mogelijk in goed onderling overleg. 

Hoe beter wij ons aan kunnen passen aan de wensen, des te groter het (eet)plezier is onze mening.

BedrijfsBBQ
BedrijfsBBQ
BedrijfsBBQ
BedrijfsBBQ
BedrijfsBBQ

BedrijfsBBQ

De wens van deze klant: een bedrijfsbbq. De klant verzorgde zelf de salades, stokbrood, smeersels en de sauzen. Wij verzorgde de bbq, het vlees, de koks én de gehele aankleding. Er werd zelfs een zanger geregeld door de klant die voor de nodige gezelligheid zorgde. Bij iedereen zat de stemming er goed in en daardoor volop genoten. Groepsgrootte: 20 personen.

Bedrijfsbbq
Bedrijfsbbq
Bedrijfsbbq
Bedrijfsbbq
Bedrijfsbbq

BedrijfsBBQ en verjaardag

De wens van deze klant: een bedrijfsbbq en surprise verjaardag. De jarige wist van niks! De klant verzorgde zelf de salades, stokbrood, smeersels,  sauzen en een deel van de aankleding. Wij verzorgde de partytent, bbq, het vlees en de kok. Een leuke samenwerking gericht op eigen inbreng van de klant, gecombineerd met onze kwaliteiten en diensten. Groepsgrootte: 23 personen.

BedrijfsBBQ
BedrijfsBBQ
BedrijfsBBQ
BedrijfsBBQ
BedrijfsBBQ
BedrijfsBBQ
BedrijfsBBQ

BedrijfsBBQ

De wens van deze klant: een compleet verzorgde en aangeklede bedrijfsbbq met muziek en voorziening voor de dranken. De klant wist dat onze expertise verder reikt dan alleen de verzorgde BBQ, daar wij jarenlange ervaring hebben in de evenementsector. Ook hielden wij rekening met enkele medewerkers die Halal vlees aten. Groepsgrootte: 80 personen.

Krijg je het mooie weer in de smiezen, dan wordt het tijd voor onze Angus burgers en spiezen. Neem contact op voor compleet verzorgde catering.

Vrijgezellendag
Vrijgezellendag
Vrijgezellendag
Vrijgezellendag

Vrijgezellendag

De wens van deze klant: een deel van de aankleding verzorgen evenals het vlees, de bbq en de kok. De salades, stokbrood, smeersels, sauzen werden door de klant zelf geregeld. De DJ, geregeld door de klant en welke wij ook kunnen leveren, verzorgde de gezellige plaatjes. Groepsgrootte: 33 personen.

BedrijfsBBQ

BedrijfsBBQ

De wens van deze klant: genoeg te eten voor de harde werkers en ook nog eens compleet verzorgd. Prima, dan gaan wij dat regelen. We hebben extra vlees bereid, salades, sauzen, stokbrood en smeersels verzorgd evenals de bbq met kok. Het was een gezellige en informele sfeer met tevreden klanten die zeker nog eens terugkomen. Groepsgrootte: 20 personen.

Verjaardag
Verjaardag

Verjaardag

De wens van deze klant: de verjaardagen van het gezin vieren met een grote groep mensen onder het genot van een hapje en een drankje. De drank en aankleding werden verzorgd door de klant. Wij verzorgde de BBQ waar alles bij zat: vlees, salades, stokbrood, smeersels, sauzen én (op verzoek) een heerlijk broodje Angus hamburger. Groepsgrootte: 56 personen.

Vrijgezellendag BBQ
Vrijgezellendag BBQ
Vrijgezellendag BBQ

Vrijgezellendag

Deze klant wilde graag een BBQ zonder er naar om te hoeven kijken gezien de organisatie van een vrijgezellendag inspanning genoeg vraagt. De BBQ was onderdeel van de avondmaaltijd evenals leuke activiteiten ter vermaak. Een goede voorbereiding is het halve werk. De mannen hadden nog een lange avond te gaan. Hoe het afgelopen is weten we niet... 🙂 Groepsgrootte: 18 personen.

BuurtBBQ
BuurtBBQ
BuurtBBQ
BuurtBBQ
BuurtBBQ

BuurtBBQ

De wens van deze klant: een buurtBBQ met voldoende variatie in vlees en toch scherp geprijst. De klant regelde zelf de gehele aankleding. Wij hoefden alleen het vlees, de bbq met kok te verzorgen. Door goed overleg en het afstemmen van de juiste hoeveelheden is de buurtBBQ goed bevallen. Groepsgrootte: 44 personen.

Vrienden en familiedag

Deze klant gaf een haringparty voor familie en vrienden. Voor de mensen die geen haring lusten, mochten wij de BBQ verzorgen. Zoals te zien is heeft de klant zelf overal aan gedacht. Zelfs deze bijzondere (en goede) BBQ stond voor ons klaar. Hoe leuk! Ook de tafels werden voor ons klaargezet. Een leuke samenwerking zoals wij dit graag zien. Groepsgrootte: 80 personen.

BedrijfsBBQ

Deze klant bestelt een aantal keer per jaar een lekkere BBQ. Ze zijn zelf een ster in BBQ'en en hebben dan ook een egg. Hongerige medewerkers zorgen voor extra vlees, salade en stokbrood. Wij leveren, de klant bakt en het personeel eet op. Hoe goed kun je de rolverdeling hebben? Groepsgrootte: 16 personen.

Schuitvaren met BBQ

Nieuw: varen door het Westland met een BBQ aan boord. Deze groep wilde een gezellige middag hebben waarbij de rondvaart, het eten en drinken volledig verzorgd werd. Alles gecombineerd in één. Op ideeën gebracht? Neem contact op voor meer informatie. Groepsgrootte: 20 personen.

BuurtBBQ

Een gezellige buurtBBQ met kinderen en volwassenen. De klant twijfelde tussen een offerte van een slager en onze. Uiteindelijk mochten wij de BBQ verzorgen doordat ons aanbod gunstiger was qua prijs, gewicht evenals onze flexibiliteit. De klant had ook eigen inbreng voor de BBQ. Voor ons geen probleem om dit te combineren. Klant is koning. Groepsgrootte: 33 personen.

VerjaardagsBBQ

Je verjaardag vieren en een week van tevoren bedenken om een BBQ eraan toe te voegen. Geen probleem! Gezamenlijk hebben wel alles snel kunnen regelen op deze gezellige buitenlocatie. Groepsgrootte: 140 personen.

Bedrijfsuitje

Deze klant wilde een rondvaart door Westland, met een versnapering, drinken en een BBQ. De BBQ wilde de klant niet op de boot, wel aan land. Dus namen wij alle benodigdheden mee en zochten wij een gezellig plekje langs de vaarroute. Zie hier het resultaat van deze mooie en gezellige middag. Groepsgrootte: 15 personen.

%

Kwaliteit

Geniet van slagerskwaliteit producten, ambachtelijke salades, stokbrood en sauzen.

%

Tevredenheid

Gegarandeerd tevreden gasten die heerlijk gegeten hebben.

%

Flexibiliteit

Wij passen ons volledig aan aan jouw wensen.