Disclaimer

Informatie over deze website

Aansprakelijkheid algemeen

VleeselijkLekker.nl heeft de inhoud van deze website met de grootst mogelijke zorg samengesteld en kan geen garanties geven met betrekking tot de aard of de inhoud van de informatie op deze website. VleeselijkLekker.nl is niet aansprakelijk voor de inhoud van deze informatie of voor de gevolgen van het gebruik daarvan. VleeselijkLekker.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor fouten en/of onjuiste informatie op deze website, voor schade of verlies die direct of indirect het gevolg is van de toegang tot, consultatie of gebruik van de informatie, gegevens en publicaties op de website en/of de toegang tot en met het gebruik ervan.

Aansprakelijkheid voor (hyper)links

Deze website kan links naar externe websites bevatten en worden ter informatie getoond. VleeselijkLekker.nl heeft geen enkele invloed op de informatie getoond op deze websites, is hiervoor niet verantwoordelijk en aanvaardt geen enkele garantie voor de correctheid of aansprakelijkheid. De inhoud van dergelijke websites van derden is de verantwoordelijkheid van de respectieve eigenaar(s) en/ of provider(s).

(Hyper)links naar de website van VleeselijkLekker.nl

Externe links naar pagina’s op de VleeselijkLekker.nl website zijn alleen toegestaan indien dit de goede naam van de VleeselijkLekker.nl niet schaadt. Zonder afstemming met VleeselijkLekker.nl mag niet de suggestie worden gewekt dat VleeselijkLekker.nl toestemming heeft gegeven voor een link als dat niet het geval is.
Copyright

Deze website geniet auteursrechtelijke bescherming. Alle rechten zijn voorbehouden aan de auteur om bepaalde onderdelen te wijzigen van de website of van het algemene aanbod, hetzij compleet, hetzij verwijderen zonder voorafgaande kennisgeving. Deze website is bestemd voor eigen gebruik en/of voor gebruik door klanten van VleeselijkLekker.nl, waarbij het verboden is deze website te verveelvoudigen anders dan door het downloaden en bekijken daarvan op een enkele computer, en/of het printen van een enkele hardcopy. Zonder schriftelijke voorafgaande toestemming van VleeselijkLekker.nl is het verboden deze website op andere wijze te verveelvoudigen, door te zenden of anderszins beschikbaar te stellen op een computernetwerk.

Wijzigingen

VleeselijkLekker.nl behoudt zich het recht voor deze voorwaarden te wijzigen. De wijzigingen gaan in direct na het plaatsen van de nieuwe voorwaarden op deze website.

%

Hygiëne garantie

Wij voldoen aan alle strenge wet- en regelgeving (NVWA)

%

Tevredenheidsgarantie

Gegarandeerd tevreden gasten die heerlijk gegeten hebben.

%

Ambachtelijk

Wij serveren slagerskwaliteit producten welke met zorg zijn bereid.